Esküvő

Le sem kell hunynunk a szemünket ahhoz, hogy érezhessük a májusi eső utáni illatokat, amikor a levegő megtelik a frissen ázott föld és az akácok édeskés illatával. Minden érzékszervünk kiéhezve várja, hogy kényeztetve legyen illatokkal, a természet „zajaival". A hosszú komor téli hónapok, ha másra nem is - de arra elegendőek lehetnek, hogy megálmodjátok esküvőtöket. Mert mi is lehet izgalmasabb egy éledező, virágokba boruló bohém májusi esküvőnél? De ha épp nem tavaszra terveztétek a „nagy" napot, akkor is milliónyi lehetőség ajánlkozik, hogy felejthetetlen esküvőtök legyen.


A helyszín és a ruhád után a legfontosabb dolog a virágok és a dekoráció kiválasztása. Ügyelj arra, hogy a kiválasztott stílus, szín minden egyes momentumban harmonizáljanak egymással.


Válassz egy illatosan romantikus rózsacsokrot vagy bohókás tavaszi virágokat a menyasszonyi csokrodba, de a többi dekorációban is feltétlenül jelenjenek meg ezek a stílusjegyek és virágok. Érdemes a hangulatot a sminkedben, az esküvői tortán, a vacsora helyszínén is visszahozni, hiszen így lesz igazán harmonikus az esküvőd.